HU         EN

XIII. ENERGOexpo Energetikai Szakkiállítás Sajtóanyag



A Debreceni Főnix Csarnok április 12-14. között a Jövő Otthonává alakul át, hiszen ismét megszervezzük a HAJDÚÉP Építési és Lakberendezési Szakkiállítást a 13. ENERGOexpo Energetikai Szakkiállítással egyidejűleg. A tavalyi visszajelzések alapján és az aktuális piaci igényeknek megfelelően egy olyan kiállítási tér, „pláza” várja a látogatókat három napon keresztül, ahol stílus, design és innováció összefonódik. Bemutatjuk a legújabb építőipari és kertészeti nóvumokat, okosotthon illetve alternatív energetikai megoldásokat a nagyközönségnek.

Alternatív megoldások

A megújuló energiaforrások előnyei hosszú távon pozitív hatással szolgálhatnak az ember energiaszükségletének kielégítésére, illetve a hasznosításukkor lehetőségünk nyílik arra is, hogy a villamos energia, az üzemanyag, illetve az ivóvíz nagy részét végre mi magunk is könnyűszerrel elő tudjuk állítani. A XIII. ENERGOEXPO Energetikai Szakkiállítás a HAJDÚÉP-el egyidőben és egy helyszínen kerül megrendezésre, hiszen a családok és a vállalkozások életében egyaránt fontos a megújuló energiák, energiatakarékos eszközök minél szélesebb körben történő felhasználása a kiadások csökkentése és környezetünk megóvása érdekében. Fél napos fórum keretében a látogatók hallhatnak az otthonokat, mikro kis-és középvállalkozásokat érintő megújuló energetikai újdonságokról. Ugyanakkor a rendezvény hosszú távon biztosítja a beruházóknak, hogy a helyszínen kapott tanácsok által könnyebben döntsenek az energiagazdálkodás és az energiaracionalizálás lehetőségeiről.
 
Egyre népszerűbbek az alternatív meghajtású autók
A megújuló energiák használatának térnyerése manapság már túl mutat az építőipari és egyéb felhasználáson. Az alternatív energiával hajtott közösségi közlekedés, illetve személyszállítási eszközök is komoly fejlődésen mentek keresztül rövid időn belül. Az érdeklődők hasznos információkat, tanácsokat kaphatnak az elektromos autózásról, aktuális támogatásról. A kiállítás keretében a következő márkákkal találkozhatnak: BMW, AUDI és RENAULT elektromos és hibrid hajtású járművek, VOLKSWAGEN haszongépjárművek.

Hagyományos vagy alternatív? ÖN DÖNT!
Ha eddig még nem sikerült, nálunk nem csak megismerhetik a legújabb alternatív energiatermelés lehetőségeit, de meg is kedvelik azokat. Az ENERGOEXPO kiállításon - amelyet egy időben és helyszínen szervezünk a 17. HAJDÚÉP-el - napelemrendszerek széles választéka, alternatív hajtású járművek, hőkamerás, akusztikai és rezgéstechnikai mérőberendezések várják az alternatív megoldásokat kereső érdeklődőket.

Várjuk szeretettel Szakkiállításunkon! 

Elérhetőségek:
Weboldal: www.hajduep.hu/ www.energoexpo.hu
E-mail cím: hajduep@hajduep.hu/ energoexpo@energoexpo.hu
 
Helyszín: Debrecen, Kassai út 28. Főnix Csarnok
Időpont: április 12-14.
Belépőjegy: 500 Ft.-
Nyitva tartás: Péntek: 13:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-17:00
 
 

Visszaszámláló

A rendezvényig hátralévő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. április 18-19.
2024 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva
x x x x x