HU         EN

A kiállításról

2017 május 13-14-én már második alkalommal kerül megrendezésre a Családi Otthon Kiállítás. Az építőipar ÁFA kulcsának 5%-ra történő csökkenésének köszönhetően, illetve a Családi  Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) eredményeként felélénkülő a hazai ingatlanpiac, az új lakások vásárlása, a lakás- és házépítés hívta életre ezt a fórumot, ahol az érdeklődők megalapozott döntést hozhatnak saját lakásuk építésével, berendezésével, vagy akár energiafelhasználásával kapcsolatban.

Mit jelent a CSOK, mint Családi Otthon kiállítás?

Az új és használt lakásvásárlásra, továbbá az építésre és a bővítésre igényelhető CSOK támogatások feltételeit, szakértő kiállítóink segítségével magyarázzuk el. Amennyiben konkrét elképzelése még nincs, hogy a fenti célok közül Ön mire is szeretné hasznosítani a támogatást, akkor a kiállításon részletesebben tájékozódhat a speciális információkról.
 
Életünk fontos részét képezi, hogy döntéseket hozunk. Házépítésbe fogni, felújítani, kibővíteni nem kis munka, sokat kell tenni érte! Ezért nem mindegy, hogy mit, hol, mikor és kitől szerzünk be. Nálunk egy helyen, egy időben beszerezhetőek azok az információs anyagok, árajánlatok, amelyek elősegítik a jövőbeni vásárlási szándékot.
 
Kik várják az érdeklődőket?

A hűtés, fűtés, víz, gáz, vezérlés technológiák területén a költség- és energiatakarékos megoldások mellett már a környezettudatosság is nagyobb hangsúlyt kap: padló és falfűtés, légtechnika, korszerű hőszigetelési megoldások, napelemes rendszerek. Épületgépészeti szakemberek segítenek a témában felmerülő kérdések megválaszolásában.
A lakás komfortjának megteremtésében igen nagy jelentőséggel bír nemcsak a fűtés, hanem a hűtéstechnika is, melyet a lég- és klímatechnikával foglalkozó vállalkozások szolgáltatnak otthonunkban. Erről is felvilágosítást adnak a helyszínen.
Természetes elvárásunk, hogy a nyílászárók harmonikusan illeszkedjenek otthonunkhoz és ma már szintén alapvető, hogy az energiatakarékosság elveinek is megfeleljenek a termékek. Ha megtalálták a megfelelő nyílászárót, a hozzá illeszkedő árnyékolót is kiválaszthatják a kiállításon.
A konyha, a főzés minden család életében szerepet kap valamilyen módon, abban pedig, hogy ez a helyiség kényelmes és praktikus is legyen, nemcsak a konyhabútor, hanem a konyhai kiegészítők kiválasztása is fontos szerepet játszik. A rendezvényen ehhez is kapnak segítséget a jelenlévők.
Az utóbbi években nálunk is széles körben hódít a kerti sütés - főzés és egyre többen vágynak rá, hogy pihenésképpen, ne csak a baráti összejövetelek során élvezzék, hanem akár a nyári hétköznapok része is legyen a grillezés. Az ehhez szükséges eszközök a kiállításon megtalálhatóak lesznek.
A pénzintézetek, biztosítók, tervezés és kivitelezés, ingatlanforgalmazással foglalkozó kiállítópartnereink megoldási lehetőségeit is bemutatjuk.
 
Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Stadion (Park-szint, Sajtóbejárat környéke, nyugati oldal a Víztorony felől).
 
Nyitva tartás:
május 13.   10 – 18 óra
május 14.     10 – 18 óra
 
A belépés ingyenes!
 

Visszaszámláló

A következő ENERGOexpo-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2019. április 12-14.
2019 © Energoexpo.hu - Minden jog fenntartva